MONKEY BUSINESS

Tijd voor licht.

Nu de donkere dagen er weer aankomen kunnen de lampen en kaarsjes weer lekker op tijd aan in de avond.

Elk jaar weer begint het bij ons dan weer te kriebelen naar nieuwe lampen. Zoals jullie wel weten hebben wij een aardige verzameling opgebouwd in de loop van de jaren dus wisselen wij lekker veel. 

Maar toch maken wij ook altijd weer graag plaats voor een nieuwe knapperd. 

Monkey business.

Inmiddels hebben zich naast Teun vele “ diertjes”zich genesteld in ons huis. Van vazen tot beelden tot wanddecoratie.. Hoe gaaf zou het dan zijn om zo’n hangende aap met lamp te scoren?! Echt een eyecatcher in huis!

Dus hop dat internet op en zoeken maar. Hierbij kwamen wij uit op het merk Seletti op Fundesign.nl

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het hier wel vinden in deze webshop. Van apen tot kraaien tot bananen.. maar focus op die aap dus wij zijn gaan struinen!

Black or white.

Welke kleur zullen wij dan gaan kiezen?! Wij wisten al dat de muur achter de eettafel in onze favo kleur zwart zou veranderen dus de keuze was snel gemaakt, de witte variant zou er dan helemaal uitknallen! 

Onze hangende vriend is gemaakt van polyresin en de lamp is afgewerkt met een speciale coating waardoor wij, als we willen, deze lamp ook buiten kunnen hangen! Helemaal top met onze eeuwige veranderdrang!

Slinger hem in huis. 

Bij Fundesign hoef je niet lang te wachten op je bestellingen want wij hadden het pakket zo in huis! Top.. want wachten blijft toch altijd een dingetje hahah! 

Met bijgeleverde ophangsysteem is het ophangen van deze lamp een fluitje van een banaan. Je schroeft deze op het plafond waarna je het touw er zo op de gewenste hoogte aan kan knopen. 

Alleen nog stekker in het stopcontact en klaar!

Fundesign x Wolters Wonen.

Wij hebben ons zeker vermaakt op de site van Fundesign. Wat je ook maar zoekt.. je gaat het hier zeker vinden. Ons oog is stiekem ook al op een hele toffe eetkamerset gevallen! 

Ben je nou niet van altijd dat online shoppen? In Nijverdal hebben zij bij Wolters Wonen een shop in shop waardoor je dus ook lekker los kan gaan! Alles meteen in handen en waarschijnlijk ook meteen mee naar huis! 

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *