Offline shoppen

Polder Living & Lifestyle Dronten

Polder Living & Lifestyle is een winkel met 120 ondernemers verdeeld over 1760 vierkante meter.

Je kan Lak of Smak meteen vinden bij binnenkomst links. Naast ons uitgebreide assortiment aan woonaccessoires & lifestyle items, kan je bij ons ook echt de kas in voor de mooiste kamerplanten. Aparte en eigentijdse groene vriendjes die jouw huis graag komen vergezellen.

Onze locatie in Dronten is gesloten wegens de huidige regelgeving maar hou de socials van Lak of Smak & Polder Living & Lifestyle goed in de gaten voor extra mogelijkheden.

Polder Living & Lifestyle – De Dieze 50 – Dronten.

Cocoon Coffee & More Hoogezand 

Cocoon Coffee & More is DE koffiezaak van Hoogezand. Met zijn industriële, warme en huiselijke sfeer is het heerlijk “cocoon’n” hier.

Onze shop bij Cocoon is nu tijdelijk gesloten in verband met de huidige regelgeving. Wel kan jij nog blijven genieten van alle to go producten van Cocoon Coffee & More. Ook zijn er heerlijke Boxen te krijgen voor dat echte geniet moment thuis. Kijk ook eens op https://cocoon-coffee.nl/

Daarnaast bezorgen wij in Hoogezand – Sappemeer jouw items gratis thuis. Uiteraard gebeurd dit helemaal coronaproof. Woon je buiten Hoogezand maar binnen een straal van 10 kilometer?! Dan bezorgen wij voor slechts 2,50 ook bij jou thuis. Jij kan jouw items scoren via onze website

Onze locatie in Hoogezand heeft de volgende openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: open voor ophalen van online bestellingen.

Cocoon Coffee & More – Gorecht Oost 24 – HoogezandJe kan in je winkelmandje er ook voor kiezen om jouw geshopte items gratis te laten bezorgen op een van onze locaties! Wij sturen je dan een berichtje wanneer het voor je klaar ligt, waardoor jij verzekerd bent van jouw toffe items en dan kan je meteen nog lekker verder neuzen op een van onze offline locaties!