Thuis Cocoon’n.

Wij gaan je online helpen in Hoogezand en omstreken.

Helaas heeft Cocoon Coffee & More zijn deuren moeten sluiten wegens de nieuwe regelgeving die nu geldt. Micheal en zijn team nemen dan ook de verantwoordelijkheid om helemaal dicht te blijven tot het weer veilig is om open te gaan.

Dit bekent dat onze Lak of Smak locatie tijdelijk gesloten is maar wij gaan je online verder helpen!

Wil jij het nou zelf gezellig maken in en om het huis? Of wil jij iemand verrassen omdat diegene jarig is of omdat diegene het gewoon verdient?! Lak of Smak gaat bezorgen! Contactloos wel te verstaan.

Normaal gesproken kan je jouw items gewoon online bestellen en gratis komen afhalen bij Cocoon. Dit gaan wij tijdelijk veranderen naar het bezorgen, van jouw items, waar jij het maar wilt. In het winkelmandje kan je nu de optie aanklikken: gratis bezorgen Hoogezand.

Hoe wij dit verder doen?! Jij maakt jouw keuzes en wij maken jouw bestelling klaar. Zodra deze klaar staat nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor bezorging.

Wij bellen vervolgens aan op het adres van jouw keuze en bezorgen het pakket voor deur. Wij nemen hier dan meteen afstand door in de auto te gaan zitten en zullen pas vertrekken zodra de items veilig en gezellig binnen zijn.

In straal van 10 kilometer rondom Hoogezand doen wij dit geheel gratis! Kunnen wij iets voor jou doen buiten deze kilometers?! Of wil je het een en ander doorspreken.. stuur dan een mail naar info@lakofsmak.nl en dan bespreken wij de details door. Samen komen wij overal uit!

Wij gaan dit doen tot onze toppers van Cocoon Coffee & More hun deuren weer mogen openen.

Tot die tijd zijn zij druk met nieuwe voorbereidingen voor de Lente kaart en wij kunnen jullie al vertellen.. die wordt heerlijk!

Stay Save!

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *