Over ons!

Lakofsmak.nl is de webshop voor trendy producten in en om het huis. Deze gezellige woonaccessoires maken jouw huis net even mooier en helemaal af! Wij proberen zoveel mogelijk onderscheidend te zijn en door middel van onze 2e hands vondsten die wij met de grootste zorg hebben geselecteerd, zijn wij zeker een webshop met een eigentijdse twist.

Tevens bieden wij een gebruiksvriendelijke webshop aan waar veel aandacht is besteedt aan het verhaal achter het product of 2e hands vondst. Wij proberen door middel van lichte en duidelijke foto’s onze producten zo eerlijk mogelijk te presenteren. Nieuw en oud in gekocht maar met liefde voor je uitgezocht.

We proberen ons assortiment met woonaccessoires een zo goed mogelijke product omschrijving te geven. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen door middel van het contact formulier en zullen wij je alsnog zo volledig mogelijk proberen te informeren.

Lak of Smak macramé collectie
Lak of Smak heeft met de grootste zorg een unieke macrame collectie samengesteld.Ben jij een trendy lifestyle shop of conceptstore? Wij werken graag samen met unieke winkels. Wil jij de macrame collectie in je winkel verkopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

We wensen je veel shop plezier bij Lak of Smak!