Over Ons!

In 2016 heb ik als Polderjongen de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en daarom ben ik naar het Hoge Noorden verhuisd. Als “vreemdeling” kwam, mijn inmiddels man, Arnold met het idee om een Instagram inspiratie pagina te maken. Dus echt een kijkje in ons huis en leven.

Lak of Smak.

Deze pagina moest eigen worden dus daarom de naam Lak of Smak. Dit is afgeleid van een gezegde van mijn Oma Willy. Zij gebruikte het als: “Ik vind er geen lak of smak aan.” Met interieur heb je de keuze, of je vind het leuk of juist helemaal niet.. Lak of Smak. Meer eigen kan het toch niet worden?!

Webshop.

In 2018 kwam een lang gekoesterde droom uit want onder dezelfde naam Lak of Smak hebben wij een webshop geopend . Een shop gevuld met items waar wij zelf helemaal blij van worden en die jij echt niet mag missen.

Shop in Shops.

In 2019 zijn wij begonnen met het openen van fysieke Lak of Smak locaties. Op 11 mei 2019 is onze locatie bij Cocoon Coffee and More in Hoogezand open gegaan en op 1 november 2019 onze locatie bij Polder Living & Lifestyle.

Daar is inmiddels een derde locatie bijgekomen want sinds 28 februari 2020 kan je ons nu ook vinden in Emmeloord bij Eva’s.

Lakofsmak.nl.

Inmiddels heeft onze webshop een totale make-over ondergaan waardoor het nog meer aansluit op onze stijl en het shoppen nog veel fijner/ makkelijker is geworden. Met merken als HouseVitamin, MijnStijl, FBRK Design maken wij ons onderscheidend en vind jij altijd een item die bij jou past! Wij gaan natuurlijk voor Smak.

Lak of Smak Macramè.

Naast alle andere toffe merken laat ik ook zelf mijn handjes lekker creatief wapperen. Want onze macramé wordt uitsluitend handgemaakt met gerecycled textielgaren waardoor onze items een eigentijdse tweede leven krijgen.

Wil je gezellig meewapperen? Dan kan want ik geef ook workshops waarbij jij gegarandeerd naar huis gaat met een tof item! Onder het kopje WORKSHOPS vind jij alle komende data.

Jij op 1.

Voor mij sta jij op 1! Ons doel is dat jij blij wordt van onze items en dat jij er ook lekker snel van kan gaan genieten. Binnen 3 werkdagen belt de PostNL bezorger aan met jouw pakket!

Liever jouw items kado doen aan een ander? Geef dit aan & dan pakken wij de items nog leuker in!

Genoeg gekletst.. nu heerlijk aan de shop! Have fun en in deze tijd.. STAY SAVE!

-x- Jorn