Over Ons

In 2016 is ons avontuur begonnen! Doordat Jorn voor Arnold (inmiddels echtgenoot) naar het hoge Noorden verhuisde kwam er een nieuwe hobby om de hoek de kijken. Een instagram pagina van ons huis. Hier lieten we alles zien wat maar met interieur te maken heeft. De hobby liep echter uit de hand want hierdoor zijn we het influencer vak ingerold. Met 25k volgers op onze pagina en flink wat bedrijven waar we reclame voor maakten waren we er dagelijks enorm druk mee.

Lak of Smak.

Deze pagina moest eigen worden dus daarom de naam Lak of Smak. Dit is afgeleid van een gezegde van mijn Oma Willy. Zij gebruikte het als: “Ik vind er geen lak of smak aan.” Met interieur heb je de keuze, of je vind het leuk of juist helemaal niet.. Lak of Smak. Meer eigen kan het toch niet worden?!

Webshop.

In 2018 kwam een lang gekoesterde droom uit want onder dezelfde naam Lak of Smak hebben wij een webshop geopend . Een shop gevuld met items waar wij zelf helemaal blij van worden en die jij echt niet mag missen. Inmiddels staat de webshop op een laag pitje omdat de winkel enorm druk is. Wie weet pakken we dit in de toekomst weer op als daar weer wat ruimte voor is.

Lak of Smak Conceptstore.

Wat hebben we lang gedroomd van een eigen zaak met beide onze passies! Kleding, interieur & horeca. We hebben alles samen gegoten in een concept en zo is onze Conceptstore ontstaan. Na jaren dromen weet je natuurlijk precies wat je wil en is de winkel 1 september 2022 een feit! Onze lang gekoesterde droom die eindelijke werkelijkheid is geworden.

Wat vind je allemaal in onze Conceptstore?

👗 – Shop de leukste outfits.

☕️ – Kom lekker koffie drinken.

💍 – Sieraden en tassen.

🎁 – Shop unieke kadootjes.

🍽 – Gezellig lunchen en higtea’n.

🍼 – De leukste items voor de allerkleinsten.

🕯 – Heel veel toffe woon & lifestyle items.

Kom je binnenkort gezellig langs? 🤍