Over Ons!

In 2016 heb ik als Polderjongen de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en daarom ben ik naar het Hoge Noorden verhuisd. Als “vreemdeling” kwam, mijn inmiddels man, Arnold met het idee om een Instagram inspiratie pagina te maken. Dus echt een kijkje in ons huis en leven.

Lak of Smak.

Deze pagina moest eigen worden dus daarom de naam Lak of Smak. Dit is afgeleid van een gezegde van mijn Oma Willy. Zij gebruikte het als: “Ik vind er geen lak of smak aan.” Met interieur heb je de keuze, of je vind het leuk of juist helemaal niet.. Lak of Smak. Meer eigen kan het toch niet worden?!

Webshop.

In 2018 kwam een lang gekoesterde droom uit want onder dezelfde naam Lak of Smak hebben wij een webshop geopend . Een shop gevuld met items waar wij zelf helemaal blij van worden en die jij echt niet mag missen.

Shop in Shops.

Op 11 mei 2019 is onze winkel in Hoogezand geopend. In samenwerking met Cocoon Coffee & More hebben wij een geweldig concept neergezet.

Geniet van een heerlijke koffie, lunch of borrel met uiteraard bijpassende bites en shop bijna al onze items offline en live in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Cocoon Coffee & More is 7 dagen in de week geopend dus alle tijd voor jou om lekker te komen shoppen aan de Gorecht Oost 24, 9603 AA Hoogezand.

Lakofsmak.nl.

Inmiddels heeft onze webshop een totale make-over ondergaan waardoor het nog meer aansluit op onze stijl en het shoppen nog veel fijner/ makkelijker is geworden. Met merken als HouseVitamin, MijnStijl, Zoedt willen wij ons onderscheiden. Wij vinden het belangrijk dat jij altijd een item die bij jou past! Wij gaan natuurlijk voor Smak.

Onze webshop locatie is:

Oosterparkstraat 6, 9601 CL Hoogezand

Hier kan je dus niet offline komen shoppen maar bij het adres hierboven ben je 7 dagen in de week welkom!

Lak of Smak Collectie.

Naast alle andere toffe merken laat ik ook zelf mijn handjes lekker creatief wapperen. Want onze Slingshot Light is handgemaakt en wordt uitsluitend gemaakt van gerecycled textielgaren waardoor onze items een eigentijdse tweede leven krijgen.

Ook de innerlijke mens is heel erg belangrijk, dus verlekker jezelf en een ander met onze Lak of Smak snoeppotten.

Jij op 1.

Voor mij sta jij op 1! Ons doel is dat jij blij wordt van onze items en dat jij er ook lekker snel van kan gaan genieten. Binnen 3 werkdagen belt de PostNL bezorger aan met jouw pakket!

Liever jouw items kado doen aan een ander? Geef dit aan & dan pakken wij de items nog leuker in!

Genoeg gekletst.. nu heerlijk aan de shop! Have fun en in deze tijd.. STAY SAVE!

-x- Jorn