Ophalen + Verzenden/retouren

VERZENDEN

Levertijd:
Doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Indien een langere levertijd van toepassing zal dit vermeld staan bij het desbetreffende product.

Pakketpost binnen Nederland € 6,95
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 10 kilo en een maximumformaat van 100x50x50cm.

Pakketpost binnen Nederland € 13,25
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 30 kilo en een maximumformaat van 176x78x58cm.

Ophalen  € 0,00

Helaas is het in verband met de huidige regelgeving niet mogelijk om jouw bestelling op te komen halen in een van onze winkels.

Wel gaan wij gratis bezorgen in Hoogezand en Sappemeer. Uiteraard blijft onze webshop 24/7 open en zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van jouw items.

Wil je graag met ons sparren en overleggen dan kan je altijd een appje of belletje doen naar Jorn. Hiervoor is het volgende nummer beschikbaar: 0613630086

Hou ook onze socials goed in de gaten voor heerlijke inspiratie en nieuwe toffe ideeen.


We bieden je de mogelijkheid om de bestelling zelf op te komen halen in Hoogezand en Dronten. Omdat we geen winkelpand hebben om je te ontvangen, wordt ophalen altijd op afspraak gedaan. Het ophaaladres wordt vermeld op uw factuur. De betaling dient vooraf gedaan te worden. Gebruik hiervoor de code “ophalen” bij de ophaallocatie naar keuze, in je winkelwagentje. De verzendkosten zijn dan gratis en wij zullen dan contact met je opnemen voor een afspraak.

Vragen of sparren:
Heb je nog vragen of wil je sparren over items/ kadopakketten?! Neem contact met mij op via: info@lakofsmak.nl of bel/app naar het nummer: 0613630086. Samen komen wij overal uit!

Algemene voorwaarden :
Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

RETOURNEREN
Wanneer de bestelling niet helemaal is wat je er van had verwacht, mag je deze retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit doe je door een mail te sturen naar lakofsmak@gmail.com met daarin het ordernummer en de producten welke je retour wil sturen. Je ontvangt dan per mail een retour formulier met de adresgegevens.
We nemen retourzendingen alleen in behandeling als het product in originele staat is terug gestuurd. Wanneer een product beschadigd of gebruikt is, accepteren wij deze niet terug en wordt het product terug gestuurd.
De retour kosten en het risico van verzenden bij de retournering zijn voor eigen rekening. Wanneer je meerdere producten wil retourneren, graag in één zending terug sturen. U dient na ontvangst van het retourformulier de producten binnen 14 dagen te retourneren. 
Het bedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.