Bezorgservice + verzenden/retouren

Bezorgservice Lak of Smak.

Verras die ene topper uit de zorg, je vriend(in) die jarig is of voor andere geliefden die jij nu even niet kan zien met een cadeau van Lak of Smak. Jezelf niet vergeten is natuurlijk ook altijd goed.

Maak nu gebruik van de bezorgservice van Lak of Smak, contactloos en gratis!

Bezorgservice:
Ik bezorg jouw gekozen items geheel gratis in Hoogezand en in een straal van 10 kilometer. Daar waar jij maar wilt. Deze actie is geldig t/m 26 april 2020.

Levertijd:
Doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Indien een langere levertijd van toepassing is zal dit vermeld worden via de mail.

Contactloos:
Voor jou en mijn eigen veiligheid zal de bezorging geheel contactloos plaatsvinden. Dit doe ik door een afspraak te maken met jou over wanneer jouw gekozen items bezorgd mogen worden.

Na het aanbellen op het desbetreffende adres, zal bij open doen van de deur, er een mooi pakket klaar liggen.

Ondertussen hou ik nauwlettend, vanuit de auto, in de gaten dat het pakket ook daadwerkelijk binnenshuis komt.

Vragen of sparren:
Heb je nog vragen, wil je sparren of ligt jouw adres buiten de 10 kilometer zone? Neem contact met mij op via: info@lakofsmak.nl of bel/app naar het nummer: 0613630086. Samen komen wij overal uit!

VERZENDEN

Levertijd:
Doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Indien een langere levertijd van toepassing zal dit vermeld staan bij het desbetreffende product.

Pakketpost binnen Nederland € 6,95
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 10 kilo en een maximumformaat van 100x50x50cm.

Pakketpost binnen Nederland € 13,25
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 30 kilo en een maximumformaat van 176x78x58cm.

Ophalen  € 0,00
We bieden je de mogelijkheid om de bestelling zelf op te komen halen in Hoogezand, Dronten of Emmeloord. Omdat we geen winkelpand hebben om je te ontvangen, wordt ophalen altijd op afspraak gedaan. Het ophaaladres wordt vermeld op uw factuur. De betaling dient vooraf gedaan te worden. Gebruik hiervoor de code “ophalen” bij de ophaallocatie naar keuze, in je winkelwagentje. De verzendkosten zijn dan gratis en wij zullen dan contact met je opnemen voor een afspraak.

Algemene voorwaarden :
Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

RETOURNEREN
Wanneer de bestelling niet helemaal is wat je er van had verwacht, mag je deze retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit doe je door een mail te sturen naar lakofsmak@gmail.com met daarin het ordernummer en de producten welke je retour wil sturen. Je ontvangt dan per mail een retour formulier met de adresgegevens.
We nemen retourzendingen alleen in behandeling als het product in originele staat is terug gestuurd. Wanneer een product beschadigd of gebruikt is, accepteren wij deze niet terug en wordt het product terug gestuurd.
De retour kosten en het risico van verzenden bij de retournering zijn voor eigen rekening. Wanneer je meerdere producten wil retourneren, graag in één zending terug sturen. U dient na ontvangst van het retourformulier de producten binnen 14 dagen te retourneren. 
Het bedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.