Ophalen + Verzenden/retouren en klachtenregeling

VERZENDEN

Levertijd:
Doorgaans 1 tot 3 werkdagen indien op voorraad.

Pakketpost binnen Nederland € 4,95
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 10 kilo en een maximumformaat van 100x50x50cm.

Pakketpost binnen Nederland € 13,25
Pakketten worden verzonden via PostNL.
Deze verzend prijs geldt voor een pakket van maximaal 30 kilo en een maximumformaat van 176x78x58cm.

Verzendkosten buitenland
U kunt ook een bestelling plaatsen vanuit Duitsland of België. De verzendkosten hiervoor worden automatisch berekend bij het afrekenen.

Gratis verzending
Bij een bestelling boven de 75 euro is verzending in Nederland gratis. Let op retourneer je een item waardoor de totale waarde van de zending beneden de 75 euro komt, dan zullen wij alsnog de verzendkosten in rekening brengen.

Betalingsmogelijkheden
U kunt veilig en vertrouwd uw online betaling doen met IDEAL, Creditcard, Bancontact, giropay of Klarna achteraf betalen.

Ophalen  € 0,00
We bieden je de mogelijkheid om de bestelling zelf op te komen halen in Hoogezand. Omdat we geen winkelpand hebben om je te ontvangen, wordt ophalen altijd op afspraak gedaan. De betaling dient vooraf gedaan te worden. Klik in het afreken menu de gewenste ophaal locatie aan. Nadat u de bestelling heeft geplaatst zullen wij u berichten als uw bestelling klaar staat op de gewenste afhaal locatie.

Vragen of sparren:
Heb je nog vragen of wil je sparren over items/ kadopakketten?! Neem contact met mij op via: info@lakofsmak.nl of bel/app naar het nummer: 085 004 1376 . Samen komen wij overal uit!

Algemene voorwaarden :
Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

RETOURNEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lakofsmak.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachtenregeling
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lakofsmak.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.