Najaar.. Winter ’20/’21

Nou daar stonden we dan op 1 januari.. Whoohooo 2020 we hebben zin in je! Niet wetende wat er allemaal op ons zou afkomen!

Over Miss Rona wordt al genoeg geschreven, vertelt en laten zien dus dat onderwerp laten wij even voor wat het is.. Waar we het wel over gaan hebben zijn onze plannen voor aankomend najaar & winter! Omdat alles al zo anders is, is het toch helemaal leuk om lekker in huis bezig te gaan en jezelf en anderen blij te maken met leuke items en acties!

Offline.

Dit jaar hebben wij in februari onze 3e Lak of Smak locatie in Emmeloord geopend! Een klein schattig stukje in de tofste conceptstore Eva’s aan de Lange Nering. Nou zoals je misschien wel weet zijn we inmiddels alweer verhuisd naar een groter stuk waardoor wij ons Lak of Smak 2.0 concept weer mooi neer kunnen zetten.

Naast de tofste woonitems en groene vriendjes hebben wij ook Stationary toegevoegd. Dit zal verder uitgebreid worden zodat je, naast alle leuke invulboeken; notitieblokken & kaartjes, nu ook jouw kadootjes super gezellig in kan gaan pakken met de leukste inpakitems!

Ook voor de innerlijke mens zijn wij op zoek gegaan naar een tof merk die perfect matcht bij onze Smak! Scoor nu leuke chocolade kadootjes voor elke gelegenheid en drink de lekkerste koffie & thee’tjes uit de speciale brewers van Liv ‘n Taste! Kadootjes die echt altijd in de Smak valt.

Naast deze items van Liv ‘n Taste kan je binnenkort ook lekker gaan dippen want wij gaan ook de lekkerste dips en dippers inslaan voor jullie!

De laatste tijd zijn wij en vele met ons, meer bewust geworden van de plastic soep waar wij in leven! Met HappySoaps willen wij ons steentje bij dragen aan een Plastic Vrije cosmeticawereld! Dit mooie merk is druk bezig met het produceren van steeds meer plasticvrije items en daarom zal deze collectie zich ook steeds verder uitbreiden! Wat dacht je van heerlijk BathBombs?!

Weet je niet waar je jouw plastic vrije producten in mee moet nemen? Dan kan je je hart ophalen bij de edgy items van BeeZonder! Canvas toilettasjes en ToteBags die ook allemaal worden gemaakt met oog op het milieu.

Polder Living & Lifestyle & Cocoon Coffee & More.

Wij zijn op het moment druk aan het denken en intekenen hoe we Lak of Smak 2.0 mooi neer kunnen gaan zetten in onze andere winkels in Hoogezand en Dronten.

Alle bovenstaande items en ideeën gaan wij ook bij onze andere locaties toevoegen. Dus waar je straks ook bent.. 1 beeld waardoor jij niks hoeft te missen tijdens het offline shoppen!

Over de grens.

Onze offline loacties worden inmiddels weer heerlijk druk bezocht maar wij hebben natuurlijk nog een locatie!

Binnenkort komen er nog wat extra uurtjes vrij waardoor wij ook echt weer lekker met lakofsmak.nl aan de slag gaan!

Daar zijn natuurlijk nu al heel veel toffe items te scoren maar ook hier gaan wij verder met het uitbreiden van ons 2.0 beeld! Dus heel Nederland, Duitsland & België kan gaan genieten van onze items!

Ja ja wij gaan dan ook over de grens zodat wij nog meer mensen blij kunnen maken met Lak of Smak! Tijdens de quarantaine hebben wij al diverse aanvragen en bestellingen gehad vanuit onze buurlanden waardoor wij het super tof vinden om hier ook in verder te gaan!

Vintage Jacht.

Sinds de start van Lak of Smak in 2018, hebben wij de mooiste vondsten in ons assortiment. Daarom willen wij dit online er ook zeker in houden! Dus gaan wij op pad met de leukste Instagrammers! Wij gaan dan met elkaar aan de shop waarbij zij de items voor Lakofsmak.nl gaan shoppen. Items die perfect passen bij de persoon en feed die ze zijn/ hebben.

Na elke jacht komt er een toffe blog online waardoor wij deze Instagrammer beter leren kennen en waardoor wij een kijkje krijgen in de zoektocht naar mooie tweedehands items, items die jij dus gewoon kan scoren!

De volgende gezellige dames hebben wij sowieso al op ons lijstje staan om te shoppen:

  • Masha kennen we van haar Instagrampagina: Olaifje
  • Mariska kennen we van haar Instagrampagina: Mariscasa
  • & Kirsten kennen we van haar Instagrampagina: Style_onabudget

Lijkt het jou nou ook leuk om samen met mij een middagje te gaan shoppen?! Neem dan zeker even contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden!

On tour.

Dit najaar gaan wij ook op tour! Eigenlijk door het ‘hele’ land, zowel on als offline met een te gekke leuke actie!

Namelijk met Prik je Korting! Voor de mensen die een hekel hebben aan ballonnen die knappen, is dit helemaal geweldig! Want je ontvangt een mooie korting zodra je een ballon kapot prikt. Soms is het even zoeken waar jouw kortingsbriefje is geland maar hoe dan ook.. jij hebt prijs!

Binnenkort maken wij via onze Socials bekend waar en wanneer wij on tour gaan! Wij zullen onze shops Polder Living & Lifestyle , Cocoon Coffee & More en Eva’s bezoeken maar ook online gaan wij deze actie live gaan houden! Daarover ook binnenkort meer!

Stay Save.

Dit is een ‘kleine’ impressie over waar wij mee bezig zijn en wat jij aankomende tijd van ons kan verwachten!

Maar die bitch is nog steeds aanwezig dus daarom.. stay save! Laat Miss Rona niet alles verpesten, wij kijken op gepaste manier uit naar aankomend najaar & winter en wij hopen dat ook jij weer lekker met ons mee blijft doen!

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *