ONZE SPECIALE 10 MEI

1 jaar Lak of Smak.

Echt wat vliegt de tijd voorbij want lakofsmak.nl bestaat precies 1 jaar vandaag. Wat hebben wij al veel mensen blij mogen maken met super leuke en mooie woonaccessoires. Maar ook met een kijkje in ons leven door middel van de blogs die online zijn gekomen.

In dit jaar hebben wij op verschillende braderieën gestaan en ook heel veel leuke mensen mogen ontmoeten. Hebben wij ervoor gekozen om een groot gedeelte van onze collectie in de bodemprijzen te zetten en om nieuwe toffe ideeën uit te gaan werken. Hier zo meteen natuurlijk meer over!

Speciale dag die 10 mei.

Arnold en ik hebben het vorig jaar uitgebreid erover gehad: wanneer gaan we nou precies online?! Wij hebben deze datum dan ook niet voor niks gekozen om online te gaan met Lakofsmak.nl.

Precies 15 jaar geleden hebben wij afscheid moeten nemen van mijn liefste Tante Hennie. Haar ietwat botte humor samen met onvoorwaardelijke liefde waren een perfecte combi die echt een gemis zijn tot de dag van vandaag.

Maar ik hou ervan om moeilijke dingen om te draaien naar mooie momenten dus ook met Hennie’s dag. Hoe mooi is het om een nieuw begin in ons leven te maken juist op de dag die zo moeilijk is. Dus de planning stond vast. 10 mei it is.

En precies een jaar later staan wij weer voor een mooi nieuw begin…

Cocoon Coffee and more.

Vanavond openen onze lieve buren de deuren van hun eigen koffie en theebar in harte Hoogezand. Deze avond zal voor genodigden zijn maar vanaf morgen kan ook jij een kijkje gaan nemen!

Dit is de plek waarbij je in een super toffe en eigentijdse sfeer heerlijk kan gaan cocoon’n met een lekker bakje koffie of thee. Ook de buikjes kunnen goed gevuld worden want de menu en borrelkaart zijn echt om te smullen! Wij hebben, hoe kan het ook anders, alles al even voorgeproefd.

Daarnaast krijgen wij de kans om de ‘and more’ extra leven in de blazen. Wij vullen namelijk de winkel met super gave items die totaal Lak of Smak zijn! Veel groen met aparte en unieke woonaccessoires. Ook onze handgemaakte macramé collectie vind hier een mooie plek.

Maar dat is niet alles want ook speciale samenwerkingen zijn hier te vinden! Een voorbeeld hiervan is met Wellmark. Op de zeeppompen staan onze eigen teksten die ook alleen via ons te verkrijgen zijn.

Ook zullen wij binnenkort onze eigen collectie in samenwerking met Fabryk Design gaan lanceren. Deze collectie zal bestaan uit geometrische dieren die symbool staan voor doorzettingsvermogen en kracht. Deze items kan je natuurlijk bij Cocoon shoppen maar ook online in onze eigen webshop.

Onze creatieve brein achter Monikom is dit moment ook bezig met een unieke collectie. De koffie die Michael gebruikt in de zaak wordt aangeleverd in speciale jute en spijkerstofachtige zakken. Monique gaat van deze zakken hele toffe items van maken dus recycling to the max.

Dus ben je in de buurt? Kom dan zeker een kijkje nemen in nu al de leukste zaak van het noorden!

10 mei voor de toekomst.

Super trots zijn wij op de dingen die wij tot nu toe bereikt hebben. Zonder jou waren wij hier nu niet!

Wij kijken dan ook vol enthousiasme naar de toekomst gevuld met leuke nieuwe plannen.

En 10 mei 2020?! Wij hebben er wel een idee bij maar die houden wij nog even lekker voor onszelf..

Vandaag gaan wij in ieder geval lekker genieten van deze dag en sturen wij een dikke knuffel naar jou lieve Hennie! Ik weet zeker dat jij helemaal trots met ons mee zit te kijken!

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *