HET IS WEER ECHT HARTMAN WEER!

Dag winter, hallo voorjaar!

Het leek een eeuwigheid te duren maar daar is die weer: het voorjaar! In de wintermaanden zitten wij al weer te denken van wat zullen we aankomend seizoen eens gaan doen met onze tuin en veranda. Een nieuw begin dus wilden wij ook graag een nieuwe look onder onze heerlijke veranda. Dit plekje is zo fijn want je kan er met een paar zonnestralen al heerlijk toeven. Zoals jullie weten hebben wij vorig jaar een prachtige DIY project gedaan met pallets maar dit jaar hebben wij een mooie set van Hartman uitgezocht.

Porto Rico in eigen tuin.

Alleen de naam is al heerlijk van deze set van Hartman, hij heet namelijk Porto Rico! De naam brengt je meteen in zomerse sferen dus kom maar door met de zon! 
Deze set bestaat uit een super fijne 3zitsbank, 2 ruime fauteuils en een mooie salontafel met keramisch blad in natuursteen look. Ook alle kussens zijn bijgeleverd waardoor je dus meteen kan gaan genieten van deze set. 
Wat wij ook een voordeel vinden is dat de set super licht is waardoor je alles snel kan verplaatsen naar een andere plek. De set is namelijk gemaakt van aluminium. Hierdoor is deze set ook heel makkelijk schoon te houden. Dit is helemaal handig met onze veranderdrang die jullie inmiddels wel kennen, dus een regenbui tussendoor?! Dat maakt ons niks uit!

Het stylen kan gaan beginnen.

Jullie hebben al wat foto’s voor zien komen op Instagram van onze vernieuwde veranda. Pure eenvoud typeert deze moderne loungebank met armleunigen, strakke vormen en het schuin aflopende onderstel. Daardoor kunnen wij ook lekker los met allemaal gezellige accessoires. Wij hebben de auto weer volgeladen met allemaal planten en mooie hangpotten.Welke look je ook graag wilt, deze set leent zich voor zoveel verschillenden stijlen waardoor hij gewoon lekker veelzijdig is en daarom zal hij ook goed bij jou kunnen passen.

Hoe vind jij onze nieuwe set?! Of heb jij een andere favoriet tijdens de echt Hartman weer dagen?!
Wij zijn in ieder geval helemaal benieuwd!

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *