LOSLATEN

Een schone lei.

De bezem is echt door ons magazijn gegaan. Arnold en ik zaten lekker een avondje te lummelen op de bank en toen kwam onze shop ter sprake.

Echt zo’n gesprek voor het einde van het jaar. 2018 doornemen en kijken naar de plannen voor 2019. Dit zijn juist de gesprekken waar we resoluut doorpakken en daarom was daar ineens de 70% korting op een groot gedeelte van onze collectie.

Dit allemaal met een reden want wij gaan een nieuwe koers varen. Nog meer bij onszelf blijven waardoor Lak of Smak wij alleen maar sterker kunnen worden.

Loslaten.

Toen ik nog een klein Jorntje was vond ik dit het moeilijkste wat er was. Het loslaten van spullen, mensen en hun meningen. Het blijven vasthouden aan dingen waar je eigenlijk geen grip op hebt of houdt.

Helaas hebben wij al heel veel afscheid moeten nemen van super lieve en fijne mensen. Dus dacht ik van als ik nou zoveel mogelijk spullen uit een erfenis mee neem.. nou dan blijft het wel zoals het was. Nou nee..

Als ik nou gewoon gezellig blijf doen zonder mijn eigen mening te geven dan blijven mensen wel om mij heen. Nou nee..

Ook al staan hun meningen ver van mij af, lekker blijven vasthouden want dan blijft het zoals het is en dan is het vertrouwd. Nou nee..

Vasthouden.

Juist door los te laten krijg je meer lucht en vrijheid voor andere dingen. Het vasthouden aan de dingen die ik echt belangrijk vind is de key!

Dit alles samen met de ervaringen en herinneringen, uit het Jorntje tijdperk, maken mij precies tot wie ik nu ben. Iemand die duidelijk weet wat hij wilt en daar ook helemaal voor uit komt.

Ook met Lak of Smak zijn wij begonnen met super toffe items. Maar ligt daar onze totale passie? Ook nu weer.. nou nee.

Onze passie ligt bij de unieke vintage vondsten, de ambacht van het maken van toffe woonaccessoires en ons steentje bijdragen aan de natuur.

Nou ik kan je vertellen, dit vind je niet zo snel in de groothandel hoor haha!

Fifo.

Dus daarom hebben wij net zoals het vakkenvullen in de winkel toegepast in onze shop. First in first out.

Al onze gezellige en mooie woonaccessoires die wij via de groothandel en dergelijke hebben in gekocht, worden nu verkocht met 70% korting.

Want wij gaan onze shop uniek maken met waanzinnige items die je niet overal gaat vinden. Hierbij ga je heel veel spullen vinden die rechtstreeks van de maker komen.

Geen ritjes meer naar de groothandel maar ritjes naar mooie bedrijven. Die hun producten met heel veel liefde maken. Waarmee wij samen gaan werken om ook toffe Lak of Smak collecties neer te gaan zetten die wij uitsluitend zelf gaan verkopen met hen. En ik kan je zeggen.. dit gaat echt waanzinnig gaaf worden!

Wij zijn al begonnen met onze eigen Macram√© collectie en wat hebben wij al mooie opdrachten mogen ontvangen! Alles wordt met de hand gemaakt in ons atelier aan huis. Hierbij gebruiken wij uitsluitend textielgaren die van gerecyclede materialen komen.

2019.

Wat kan jij van ons gaan verwachten?! Uiteraard nog steeds de snelle leveringen, mooie verpakkingen en de liefde die wij overal in steken.

Maar ook echt collecties die 100% Lak of Smak zijn. Producten met een verhaal die aansluiten op onze visie.

Wij denken stiekem zelf dat jij ze echt geweldig gaat vinden!

En onze kelder?! Die is nog steeds een warenhuis aan spullen hoor! Loslaten en daadwerkelijk weg doen zijn twee verschillende dingen… toch?!

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *