SMULPAAP

Lekkere smulpaap.

Al vanaf kleins af aan ben ik een lekkere eter! Kom bij mij maar niet aanzetten met 1pansgerechten, iets wat 1 klad op je bord is, want daar hou ik dan net niet van. Maar verder.. ik peuzel alles gewoon heerlijk op! 

Ik ben geboren met een koemelkallergie waardoor ik tot mijn tiende heel goed moest opletten wat ik allemaal at. 

Daarom deed ik ook nooit mee met schooltraktaties omdat 9 van de 10 keer er iets werd uitgedeeld wat ik niet mocht hebben. 

Wel had ik dan een speciale trommel op school die mijn eigen mams altijd vulde met lekkere dingetjes die ik wel mocht hebben.

Van XS naar L.

Na mijn tiende ben ik hier over heen gegroeid en heb dan ook echt alles tot mij genomen! En wat smaakte het toch allemaal goed Hahah! 

Maar jaa.. kleding blijft natuurlijk niet meerekken. Met als gevolg dat ik een gezellig klein dik propje ben geworden die in maat L paste. 

En in verloop van de tijd ging ook eindelijk de lucht in plaats van de breedte waardoor alles weer ‘normaal’ was. 

Kind van zijn Oma.

Het lekkere eten heb ik ook niet van een vreemde want ik had dezelfde lekkere appelwangen zoals Oma. 

Mijn oma snapte ook nooit waarom mensen geen taartje eten voor het avondeten? Dat je dan vol zit?! Nou oma niet hoor die at haar avondmaaltje er gewoon bij op! Nou zooo herkenbaar! Ik lig nooit ‘s avonds in bed te denken van oh dat had ik niet moeten nemen.. Ik denk juist och had ik dat er ook nog maar bij genomen hahah!

Lak of Smak vs Maxime Delicatesse.

Dus hoe mooi is het als je je twee passies ook weer samen kan voegen?! 

Vandaag ben ik bij Maxime van Maxime Delicatesse geweest. Zij stuurde mij laatst een berichtje of ik langs wilde komen om wat dingen door te spreken. En of wij een leuke samenwerking aan kunnen gaan.

Ik ken haar inmiddels alweer een tijdje aangezien ik in Assen heb gewerkt en zij de lekkerste dingen te koop heeft. ( Daar gaan die kaken weer.. op en neer.. )

Maar nu kan ik dus echt met trots zeggen dat een deel van onze collectie bij Maxime in de winkel te koop is! 

Allemaal gerelateerd aan haar delicatessen waardoor je dus een compleet setje kan halen. Je buikje blij en je huisje ook!!

Shoppen in Assen.

Dus ben je een dagje shoppen in Assen en wil je deze toffe winkel niet missen??

Ga langs bij Maxime aan het Ceresplein nummer 7! Bewonder haar collectie samen met die van ons!

Afvallen. 

En nu denk je vast hoe moet dat toch met dat dikkerdje en dan volgend jaar trouwen?!!

Nou ik weet wat ik aan wil dus nu heb ik ook echt een doel om naar toe te werken! Vanavond nog even niet hoor maar ik begin morgen weer! 

-x- Jorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *